Semnul „Brașov” va fi iluminat în seara asta în alb, pentru a comemora culoarea zăpezii pe care n-a curățat-o primăria de pe trotuare iarna trecută

În această seară, literele de pe Tâmpa vor fi iluminate în culorile alb și alb gălbui, pentru a comemora iarna 2023-2024 și zăpăda de pe trotuare, care n-a fost ridicată deloc de primărie.

„Brașovul este recunoscut ca un oraș turistic de iarnă, aici turiștii vin pentru zăpadă, iar anul acesta, prin eforturile administrației mele, au avut zăpadă din belșug. Ba chiar, în unele locuri, turiștii nici măcar n-au putut pleca din oraș de câtă zăpadă e, aducând astfel un plus economiei locale”, a declarat primarul Allen Coliban.

Acesta a precizat că, spre deosebire de trotuare, unde a lăsat zăpada ca să se bucure turiștii, în parcuri n-a ridicat zăpada pentru a promova sportul său preferat, curlingul, care se practică pe gheață, și curghețingul, care e practicat de oamenii ce alunecă pe gheață fără voia lor, ce urmează a fi făcut sport olimpic din 2028.

 

Răspândește această dezinformare