Homosexual reprimat, convins în continuare că nuanța de păr a viceprimarului userist nu e bună

În continuare nuanța părului viceprimarului USR de Brașov, Flavia Boghiu, stârnește furie și controverse printre homosexualii reprimați din localitate. Nu de puține ori, aceștia și-au exprimat frustrările prin vocea presei, care la Brașov este în mod bizar plină de homosexuali reprimați.

„Dom’le, cum adică roz? Ce roz e ăla? Aia e culoare de păr? Sau e fucsia? Nu știu, dar nu este potrivit. O femeie trebuie să aibă părul roșu, alb, blond sau negru. De ce este acea nuanță de roz? De ce nu a ales o nuanță de roz care să se asorteze cu centrul istoric, care să dea mai spre bej, spre grena, un pic de ocru, ceva, nu nuanța aia”, a explicat un cunoscut homosexual brașovean, care pretinde, ca toți ceilalți, că lui îi plac femeile.

Foarte mulți dintre homosexualii reprimați din Brașov o acuză pe viceprimar că se vopsește în mod intenționat în nuanța aceea, ca să-i întărâte. „Eu, ca bărbat heterosexual ce sunt, nu m-aș vopsi roz în cap niciodată, decât dacă sunt în intimitate cu iubitul meu, tot heterosexual ca și mine. Fie, pun o perucă, dar când mă duc la muncă sunt vopsit normal”, se arată în articolele jurnaliștilor brașoveni.

Răspândește această dezinformare