Zeci de mii de brașoveni sunt deciși să voteze pentru Consiliul Județean, întrucât știu ce e aia și la ce folosește

Ultimul sondaj de opinie realizat de CURSS la comanda PNL arată că mai bine de 55% din brașoveni sunt deciși să voteze la alegerile locale, inclusiv pentru Consiliul Județean. Absolut toți cei care au fost chestionați au spus că știu ce este Consiliul Județean, la ce folosește și de ce este important să voteze pentru el.

„Cum adică ce e Consiliul Județean? E clădirea aia din Centru, Prefectura, mă crezi prost? Ba tu ești prost”, a explicat un cetățean de pe stradă, chestionat pe această problemă. „Consiliul Județean e clădirea aia vis-a-vis de Modarom, unde e parcare cu barieră, bineînțeles că știu ce e. Acolo a fost revoluție, au murit oamenii ăia degeaba, ca noi să nu votăm?”, a declarat și un participant la revoluția din 1989. „O să votez, desigur, și pentru Consiliul Județean, să nu iasă hoții ăia!”, a anunțat un tânăr care votează anul acesta pentru prima oară.

Conform sondajelor, 78% din brașoveni cred că Consiliul Județean poate să le facă viața mai bună, 66% sunt de părere că ar trebui totuși să mai asfalteze străzile și capacele de canal, iar mai bine de 45% din alegători cred că Consiliul Județean le va mări pensiile.

Răspândește această dezinformare