Scripcaru promite că va repara drumul de Poiană, cât să încapă cinci ansambluri imobiliare acolo

Candidat la primăria Brașov pentru al optulea mandat, George Scripcaru promite că va repara multe din greșelile actualei administrații. Acesta a atras atenția asupra drumului spre Poiana Brașov, care este surpat pe o porțiune, de mai bine de un an de zile.

„Pe 6 iunie 2022, s-a produs o surpare laterală pe o lungime de 14 metri, iar Primăria anunța atunci că va repara drumul în regim de urgență. În prima fază, s-a făcut o buclă, pentru care s-au cheltuit 1,5 mil. de lei, iar apoi s-a trecut la reparația propriu-zisă, care ne costă alte 6 mil. de lei. Ritmul de lucru al lui Allen Coliban este de 1,9 centimetri de drum reparat pe zi. După 7,5 mil. de lei cheltuiți și doi ani mai târziu, circulăm tot pe o bandă. Vă promit că, odată ajuns la primărie, voi repara drumul atât de bine, încât veți putea intra fără probleme în oricare din cele cinci ansambluri imobiliare ce se vor construi în zonă”, a anunțat George Scricpcaru.

Acesta a precizat că abia acum, de când e în campanie, a început să-și dea seama de ce zicea lumea că primarul Coliban n-a făcut nimic, dar că nu e o problemă și lucrurile vor reveni la normal cât mai curând.

Răspândește această dezinformare