Primarul Coliban a încercat să facă o labă, dar s-a lovit de refuzul coaliției PSD-PNL din Consiliul Local

Primarul Allen Coliban s-a plâns și astăzi de dificultatățile pe care le are în Consiliul Local din cauza coaliției PSD-PNL. Acesta a exemplificat cu incidentul de ieri seară, când a încercat să facă o preacinstită labă înainte de culcare, dar s-a lovit de refuzul consilierilor, care nu au vrut să aprobe acest proiect.

„Consilierii PSD-PNL au participat la comisii. S-au abținut, în gașcă, la toate punctele de pe ordinea de seară. Adică… le-au refuzat. Este evident că nu lucrează în interesul cetățenilor, ci doar în interesul propriu”, a declarat, vizibil nervos, primarul Coliban.

În replică, mai mulți consilieri au atras atenția asupra faptului că primarul Coliban abuzează de numărul de ședințe extraordinare pe care le convoacă, făcând aproape imposibilă colaborarea cu acesta. „Am ajuns la situații absolut bizare, vă garantez. Pe mine, de exemplu, m-a prins pe veceu într-o ședință. Păi nu mai poate omul să meargă nici la baie, domnule, că are Coliban hachițe seara?”, a declarat, sub protecția anonimatului, un consilier local din Brașov.

Răspândește această dezinformare