Angajat vechi al Spitalului Județean Brașov susține că știe cum să administreze un oraș întreg

Într-o răsturnare spectaculoasă de situație, un angajat al Spitalului Județean Brașov susține că va candida pentru un post în Consiliul Local, de unde să administreze orașul în asemenea mod încât acesta să aibă în sfârșit un spital regional, național sau poate chiar direct internațional.

„O fac având un singur obiectiv: să determin, începând din primul minut al mandatului de consilier local, începerea construirii cât mai repede posibil a Noului Spital Clinic de Urgenţă”, spune Dan Grigorescu, şeful secţiei de Chirurgie Plastică şi Reparatorie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Braşov.

Acesta e 100% convins că experiența din Spitalul Județean Brașov va fi foarte utilă în Consiliul Local, unde oamenii nu au făcut spital până acum pentru că nu era un medic care să le spună cum se face și de ce ar fi important un spital. Medicul a ținut să precizeze că nu candidează în mod ironic și că da, clar, cineva care a lucrat 30 de ani în Spitalul Județean (clădire unde abia se dă cu mătura prin curte) de a ajuns la asemenea performanțe de netăgăduit va aduce și Consiliul Local Brașov la același nivel.

Răspândește această dezinformare