Scripcaru promite că, dacă va fi ales primar, va fi cu 35% mai puțin moldovean

George Scripcaru, candidat la primărie din partea USL, susține că a învățat din greșelile trecutului și că nu vrea să le mai repete. Fostul primar spune că a avut timp să se gândească, a vorbit cu mii de alegători și a înțeles ce i se reproșează și va încerca să se schimbe.

„Vox Populi, Vox Dei este vorba după care mi-am ghidat întreaga carieră. Să nu creadă alegătorii că sunt surd la rugămințile lor, i-am auzit de fiecare dată. De aceea, aveți cuvântul meu, și eu sunt un om de cuvânt, odată ales primar, voi fi cu 35% mai puțin moldovean, lucru care mi s-a reproșat în nenumărate rânduri”, a declarat George Scripcaru.

Acesta a precizat că-și va realiza obiectivul de a fi mai puțin moldovean până în 2028, cu ajutorul fondurilor europene și a proiectelor interregionale pe care le va accesa odată ce va ajunge din nou primar în Brașov. „Totodată, mă bazez și pe sprijinul colegilor din Consiliul Local, cu care vom discuta și în comisii, dar și în plen, ce măsuri trebuie luate pentru a fi mai puțin moldovean”.

Răspândește această dezinformare