Brașovean care nu-și mai permite o bere în centru, mândru că orașul său e cel mai frumos din România

Brașoveanul Radu Iordache, din Florilor, este printre cei mai mari patrioți locali din Brașov. Tânărul de 34 de ani spune că nu există îndoială că Brașovul este cel mai frumos oraș din România, deși n-a mai trecut prin centru din 2018, că nu-și permite o bere acolo.

„Vă spun, mă uit zilnic pe Instagram și oraș mai frumos ca Brașovul nu găsești niciunde. Sigur, am auzit de Oradea, de Sibiu sau de Tecuci, dar au ei o Piață a Sfatului așa frumoasă, din care se vede Tâmpa cu literele alea mari? Au Biserica noastră Neagră, cea mai mare din sud-estul Europei. Să nu uităm că aici este și Prima Școală Românească, dar tot aici s-a scris imnul național”, susține dl. Iordache.

Acesta crede că, în continuare, trebuie investit în centrul istoric al orașului, pentru a-l face și mai frumos și mai atrăgător pentru turiști. „Abia când va ajunge un pahar de bere 75 de lei, adică dublu cât e în Monaco, voi ști că Brașovul nu este cel mai frumos oraș din țară, ci și din întreaga Europă”, le-a declarat brașoveanul colegilor adunați pe terasa „La Haiducu” de pe Traian, unde e 5 lei un Ciucaș.

Răspândește această dezinformare