Primarul Allen Coliban spune că în timpul mandatului său s-a inventat autobuzul

În noul său pliant electoral, Allen Coliban, actualul primar al orașului, continuă cu afirmațiile exagerate despre administrația sa și ce a făcut el în cei 3 ani de mandat. Pe lângă parcuri, arene sportive, piste de biciclete și investiții pentru mediu, Coliban susține și că a inventat autobuzul.

„Nu trebuie să uităm că fosta administrație nu a dat importanță transportului public, domnul Scripcaru fiind preocupat doar de afacerile cu prietenii din mafia imobiliară. Dar eu, cu ajutorul fondurilor europene și al unei echipe entuziaste, am reușit să inventez primul autobuz electric din Brașov”, susține primarul în materialul său de campanie.

Conform acestuia, în Brașov circulă acum 65 de autobuze electrice inventate de el, care merg cu curent electric, obținut din surse regenerabile. „Îmi propun ca, în mandatul viitor, să inventez un fel de cabină care merge pe cablu, cu care să ne putem urca pe Tâmpa. Cabina va avea geamuri pe care turiștii vor putea vedea întregul oraș, dar și Cetățuia, un obiectiv care a fost construit în timpul mandatului meu”, promite Allen Coliban.

Răspândește această dezinformare