SURSE: Primăria Brașov ar avea un al doilea viceprimar, care nu are părul roz

Informații demne de încredere vin din zona administrației locale, unde un secret bine ținut până acum urmează să iasă la iveală. Aparent, Primăria Brașov nu ar avea unul, ci doi viceprimari, iar al doilea viceprimar ar fi unul fără păr roz. Cine este și cu ce se ocupă rămâne în continuare un mister.

„Am auzit, mi s-a spus, știți cum e, zvonurile circulă. Se pare că mai există un viceprimar la Brașov. Nu știm exact cum îl cheamă, s-ar putea să-l cheme Silviu sau Sorin Rusu, ceva de genul ăsta. Cică ar fi din partea PNL, dar nu știm sigur, că cine știe sigur ce oameni sunt în PNL?”, comentează o sursă anonimă din primărie.

Angajați ai instituției susțin și că au fotografii cu acest viceprimar, din păcate majoritatea sunt de o rezoluție scăzută și mișcate. Mass-media locală nu a confirmat până acum existența acestui viceprimar. „Știți cum e, nu putem publica zvonuri. Dacă mi se aduce o dovadă clară, scrisă, uite dom’le, ăsta e Sergiu Rusu sau cum l-o chema, el e viceprimar, atunci public. Altfel risc procese, și cine le plătește, dumneata? Vreau să-l văd cu ochii mei, să văd că nu are părul roz și are legitimație de viceprimar. Atunci o să cred! Iar dacă se adeverește că nu are părul roz, ce rost mai are să scriem de el?”, a declarat un jurnalist din Brașov.

Răspândește această dezinformare