Statisticile poliției arată că 45% dintre bicicliștii de pe străzi sunt doar candidați în campanie electorală

Poliția Brașov avertizează cetățenii orașului că, dacă văd un biciclist pe stradă, să nu fugă imediat la el cu banii și să-i ceară șaorma și pizza, pentru că s-ar putea ca acel biciclist să nu fie livratorul de la Glovo. „Sunt șanse destul de mari ca, dacă vedeți un om pe bicicletă în Brașov zilele astea, să fie doar un simplu candidat în campanie electorală și să rămâneți cu buza umflată”, precizează șeful Serviciului Rutier Brașov.

Oamenii legii insistă mai ales pe partea cu datul de bani. „Nu încercați să le plătiți mâncarea adusă sau să le dați bani în niciun fel. O să-și ia ei singuri banii, când ajung în funcție, tot de la voi”.

Totodată, șoferii sunt avertizați ca în această perioadă să fie mai prudenți și să nu fie agresivi cu bicicliștii în trafic. Asta pentru că nu știu dacă nu cumva acel biciclist are șanse să ajungă primar sau consilier local și să îi lase fără loc de parcare în spatele blocului sau, mai rău, să îi dea locul de parcare unui vecin care nu mută mașina din loc cu lunile.

Răspândește această dezinformare