Bucureștean blocat în trafic la Trei Alimentare spune că Brașovul e a doua lui casă

În cele 15 minute cât a durat să traverseze cu mașina orașul de la Piața Decebal spre Toamnei, bucureșteanul David Grigore a avut timp să reflecteze la frumusețea locurilor, să bage patru claxoane și trei pizdamatii și să admită că Brașovul a devenit pentru el o a doua casă.

„E plin de moldoveni și aici, mă simt ca în Berceni”, a cugetat dl. David în timp ce s-a băgat în fața unui bou cu numere de Covasna, care nu se hotărâse încă pe ce bandă s-o ia. „Aș putea să-mi iau un apartment în zonă, ia să mă uit, că urmează să trec pe la Făget și am timp vreo 20 de minute în intersecția aia”, și-a propus bucureșteanul.

„Morții mă-tii, cine ți-a dat carnet, handicapatule!”, a strigat acesta în timp ce arăta pumnul pe geam unui idiot cu Opel Astra care a tăiat giratoriul din Gării aiurea, ca să prindă un loc de parcare în față. „Dacă te gândești bine, și aici au un fel de Calea Victoriei, și mult mai mișto, că n-au stricat-o cu piste de biciclete, ca dobitocul de Oprescu”, a concluzionat David Grigore.

Răspândește această dezinformare