Decebal susține că a lăsat proiect gata făcut pentru tunelul de sub Tâmpa, dar primarii care au venit după el au pierdut finanțarea

Tot mai mulți politicieni ies acum în campanie și critică blocajul administrativ și eșecurile administrației. Ultimul pe listă este Decebal Rex, care a condus Brașovul vreme de 5 mandate, între 87 și 106 era noastră, și care acuză că a lăsat o mulțime de proiecte gata făcute, dar cei care au venit după el au fost incapabili să le ducă la bun sfârșit.

„Când eram eu conducător în acest oraș, și în toată Dacia, exista o cetate pe Tâmpa, bună pentru apărare și rezervă. Acum ce s-a ales de ea? Praful! Unde vă ascundeți în cazul unei invazii a sarmaților sau, Zamolxe ferește! a romanilor? În creșa aia din Tractorul, unde încă nu aveți toate autorizațiile de funcționare?”, a comentat Decebal.

Conducătorul dac a atras atenția că inclusiv pentru tunelul de sub Tâmpa, care ar fi decongestionat traficul de pileati cu căruțe ce merg în davă exista un proiect gata făcut. Tot ce trebuia era accesarea de fonduri de la Domițian, dar administrațiile ulterioare au ratat această șansă.

 

Răspândește această dezinformare