Președintele României le-a arătat brașovenilor cât de ușor e să mergi cu bicicleta prin județ dacă ai SPP, Poliție și imunitate

Marți a fost o zi importantă pentru brașovenii care nu locuiesc în ghetourile alea care put a gunoi de ani de zile. În această zi, toți locuitorii județului au putut simți mirosul de gunoi, pentru că președintele țării a efectuat o vizită prin preajmă, să arate că-i pasă oarecum de țara care-i plătește salariul.

Mirosul pestilențial de gunoi a fost amplificat odată cu venirea la Zărnești a candidatului la președinția NATO, UE și ONU, care a simțit nevoia să dea declarații referitoare la situația locală și internațională, din perspectiva unuia care a primit aprobare să se pozeze cu tataiele senil pus în geam de SUA ca să încaseze pensia de criminal de război. „Aveți o țară frumoasă și ar trebui să profitați de potențialul turistic al acesteia”, a declarat celebrul jeg.

Prezența președintelui în zona rezervației Pietrii Craiului a atras urșii din zonă, care au simțit mirosul de tomberon cu o acuitate pe care doar jurnaliștii acreditați la Cotroceni o pot avea. „Nici nu știam cine bălea mai mult, urșii sau ziariștii care-l pupă în cur”, a declarat un martor ocular.

Răspândește această dezinformare