Zeci de mii de brașoveni, îngrijorați de cât de mizeră e Strada Sforii, pe care stau

Zeci, sau poate sute de mii de brașoveni se arată revoltați de felul în care arată Strada Sforii, o importantă arteră de circulație pietonală din Brașov. „Nu se mai poate, priviți ce murdar e aici, pe această stradă, pe care trec zilnic când mă duc la Mega”, spune Ilarion Septimiu, un brașovean care circulă zilnic pe Strada Sforii.

„Eu, la fel ca și alți mii de cetățeni, locuim pe această stradă și suntem dezamăgiți de felul în care este administrată. De ce Poliția Locală nu patrulează cu minim 40 de inși în fiecare zi să prevină aceste probleme?”, întreabă Alexandru Deneș, alt brașovean super-preocupat de Strada Sforii.

Degradarea Străzii Sforii a stârnit reacții naționale. Chiar Dan Negru, cunoscut proprietar de telefon mobil, a atras atenția asupra degradării. „Priviți acest monument istoric, în care miliarde de turiști se înghesuie să-l vadă, cum este plin de mâzgăleli pe pereți”, a spus Dan Negru. Acesta crede că dacă acea importantă arteră de circulație din Brașov va fi reabilitată, lucrurile vor sta mult mai bine. „Să fim serioși, o Stradă a Sforii curată, cu pereții vopsiți corect, va atrage minimum un miliard de turiști din întreaga lume, care vor da năvală aici să vadă o stradă îngustă, pe care nu sunt puse măscări pe pereți, chestie care nu se găsește nicăieri în Europa, unde am fost și am vizitat”.

Răspândește această dezinformare