Analfabeții cu studii superioare, în continuare derutați de expresia „calificat la locul de muncă”

Anchete de presă extrem de amănunțite la adresa fostului angajat al primăriei Gheorghe Scripcaru au scos la iveală diplomele lui în materie de studii în țara România. Conform acestora, candidatul la primărie a absolvit liceul în mai mulți ani decât era normal, pentru că era angajat la o uzină unde dădea la șaibă.

„Mi se pare aberant să obții o diplomă de mecanic doar așa, că ai stat cinci ani în liceu și cinci ani în uzină unde ai lucrat ca mecanic”, explică Ion Popescu, absolvent de studii superioare, care plătește o sută de euro să-i toarne un untermensch un litru de ulei în mașină ca să nu scoată fum. „Păi eu dacă luam 6,50 la Bac nu mai intram la facultatea de sociologie unde am învățat o meserie, nu ca prostul ăsta”, confirmă și Mihaela Birlic, o persoană extrem de compententă în meseria ei de consultant.

Experții în educație spun că nu este nici o legătură între faptul că România este codașă la testele PISA, că nu are nici o universitate în Top 1000 mondial sau că 90% din lucrările de licență de facultate sunt plagiate și faptul că absolvenții de studii superioare sunt complet analfabeți.

Răspândește această dezinformare