ÎN SFÂRȘIT! După mai bine de un sfert de secol, George Scripcaru admite că nu e un intelectual

Atacat din toate părțile de adversari politici, foști țuțeri și colaboratori, ba chiar și șomeri din București, candidatul la Primăria Brașovului, George Scripcaru, a cedat nervos și a admis că nu este un intelectual sau un filozof. A fost nevoie de mai bine de 25 de ani de insinuări, atacuri, anchete în ziare și dezvăluiri exclusive pentru ca fostul primar să admită adevărul.

„Nu am pretins niciodată că sunt vreun intelectual rasat sau cel mai mare filosof” a mărturisit Scripcaru pe pagina sa de campanie electorală, deși a lăsat o portiță deschisă ideii că e un mare orator, menționând doar că nu este „cel mai bun orator de pe planetă”. Astfel, milioane de brașoveni care nu puteau dormi noaptea pentru că Scripcaru nu e menționat în aceeași categorie ca și Pleșu, Patapievici sau, cu voia dumneavoastră, chiar marele Seneca, pot răsufla în sfârșit liniștiti.

„Ce bine că știu că Scripcaru nu este un intelectual, că a recunoscut-o personal. Acum nu îmi mai este frică să merg la bibliotecă și să dau cumva de Scripcaru acolo”, a declarat Teodor Drăgușin, un brașovean pasionat de filosofie, idei și concepte complexe, care ani de zile a fost timorat de ideea intelectului apăsător al fostului primar ce plana asupra lui ca umbra lui Jung.

Răspândește această dezinformare