S-a anunțat programul pentru CringeFest Brașov 2024

Festivalul de tradiție CringeFest revine la Brașov și anul acesta, a anunțat persoana care administrează pagina de Facebook Allen Coliban, una din cele mai influente pagini locale. Programul va cuprinde o defilare în alb din Centrul Civic spre Parcul Nicolae Titulescu, unde se va viziona filmul „Citizen Kane”, considerat o capodoperă printre oamenii care se dau cringe.

„Oamenii cinstiți sunt mulți. Cei mai mulți. Și împreună continuăm drumul cinstit. Hai să le spunem tuturor despre drumul pe care îl alegem pentru orașul nostru. Și să le arătăm. Cum? În săptămâna votului, oamenii curați și cinstiți poartă alb. O luare de poziție clară în fața hoției și a setei de putere roșie”, a declarat pentru BizBrasov cunoscutul om cinstit și absolvent de studii superioare Allen Coliban.

Pe traseul marșului, participanții de la Cringe Fest vor putea admira toate realizările primarului în cei 3,5 ani de mandat, respectiv zeci de kilometri de piste de biciclete, parcări subterane, parc de 15 hectare în mijlocul orașului, milogi din alte orașe invidioși că Brașovul e CAPITALĂ VERDE, noul spital clinic de urgență de 1500 de locuri, tramvaiul și multe altele.

Răspândește această dezinformare