Secretul Elenei Lasconi: Nu zicea Șchei la cartierul Schei din orașul ei

Nu toți primarii USR au pierdut alegerile ca ultimii păcălici, de fapt mare parte dintre ei le-au câștigat. Un caz demn de luat în seamă este la Câmpulung, unde candidatul USR Elena Lasconi a câștigat cu aproape 70%, asta pentru că știe măcar cum se numesc cartierele de la ea din oraș.

„Ar trebui să fiu complet cretină să spui Șchei la cartierul Schei de la noi. Toată lumea îi zice Schei. Ce, există un oraș în România unde exista un cartier Schei și primarul îi spunea Șchei? Nu cred, nimeni nu poate fi atât de imbecil. Ce fel de consilieri are, sunt toți retardați sau doar el?”, a comentat Elena Lasconi, primar USR care a câștigat alegerile cu toate că și la ea în oraș existau PNL și PSD.

Experții în politică și strategii electorale confirmă că, în general, dacă tot vrei să fii primar într-un oraș, ar fi bine să știi cum se numesc măcar cartierele importante. Iar dacă ai un consilier care crede ce tot scrie pe Wikipedia și-ți spune, trebuie să-l dai afară, să nu mai gândească numai din fața monitorului, și să-i confiști trotineta.

Răspândește această dezinformare