Moldovenii din USR dispuși să fumeze marijuana păcii cu moldovenii din PSD-PNL

Acum, că s-a terminat etapa de întărâtat fraierii unii împotriva altora pentru a decide care dintre boieri va da aprobări pentru imobiliare în următorii patru ani, moldovenii de elită ai politicii brașovene au decis să treacă la negocieri. Un moldovean din Bacău i-a propus deja unui moldovean din Bartolomeu o împăcare cu moldoveanul din Buruienești, totul pentru binele urbei, firește.

„E-adevărat că a câștigat acest moldovean super-corupt, venal, imoral cu studii dubioase, dar să nu uităm că aproape jumătate din alegători au votat pentru un moldovean super-corupt, venal, imoral cu studii dubioase din alt partid. E doar o diferență de câteva mii de voturi între ei. Pentru binele orașului, și ai cetățenilor care au mers l-a vot și s-au luptat pentru ei, eu zic că e bine s-o facem bara-bara, să fie toată lumea mulțumită”, a propus moldoveanul de la USR, imediat după ce a tras în piept fumul pișcăcios și BEC a refuzat cererea de renumărare a voturilor.

Propunerea USR va fi discutată în cadrul Congresului Național al Moldovenilor, ce va avea loc la Brașov, imediat după ce se finalizează procedura electorală și termină de plâns alegătorii, mai ales că luptele astea nu fac bine, în special celor sunt fierți pe binele orașului.

Răspândește această dezinformare