Românii riscă să fie bombardați încă trei luni cu informația că Radu Hossu a tras un joint acu’ 5 ani

Într-un moment teribil de lipsă de concentrare, activistul local Radu Hossu a anunțat că intenționează să candideze la șefia USR, acum că postul a fost scos din nou la concurs. Dacă intenția sa se transformă în faptă, acest lucru va însemna încă trei luni de deliruri în presă despre cum în urmă cu un cincinal, poate chiar mai mult, Radu Hossu a recunoscut că a fumat o țigară de marijuana.

Campania se va desfășura în presă și pe rețelele sociale, și va fi destinată celor mai bețivi oameni din România, o categorie socială specială, care crede că, dacă te pui în cap cu alcool, ești un om de o superioritate morală absolută întrucât, se știe, și Iisus Cristos era bețiv. Asta, spre deosebire de tinerii care nu apreciază produsele autohtone făcute din struguri, prune, vișine, electrod de sudură, pufoaică, ci preferă să fumeze iarbă imperialistă adusă în România din România după ce a făcut un ocol prin SUA și alte țări.

Desigur, activistul Radu Hossu ar putea fi atacat pentru faptul că e urât, e mic de înălțime sau chiar enervant, dar mult mai important pentru drojdieri va fi faptul că a fumat drogul marijuana. Conform estimărilor, în următoarele 3 luni, se vor scrie 60 de milioane de articole și păreri despre cum drogurile sunt nasoale și omoară oameni, ceea ce probabil plănuiește să facă și Hossu.

Răspândește această dezinformare