INFORMAȚII ESENȚIALE

Prin accesarea acestui site îți dai, în mod automat, acordul pentru două chestiuni.

1. Prelucrarea Datelor Personale

99% din companiile care funcționează pe internet sunt din SUA și ele extrag toate datele personale posibile din dispozitivul tău pentru a le folosi în scopul producerii de bani pentru acționarii lor. Dacă locuiești în UE, ei bine, UE a decis să se pună capră în fața companiilor astea și să mute responsabilitatea pe amărâții ăia care fac un site cu tehnologie americană. Consideră-te informat pe acest subiect.

Dacă vrei să știi exact ce date se colectează, uită-te aici. Dar să nu-ți închipui că sunt doar ăstea, cel mai probabil mint și sunt mult mai multe. A, și nu există nici un fel de siguranță la ele, că dacă le pierd sau le vând ce faci? Trimiți poliția pe Google sau Facebook?

2. Acesta e site de satiră

Satira este o formă literară de critică a slăbiciunilor individuale, sociale sau general omenești, adesea într-un mod acuzator. Caracteristicile stilistice ale satirei sunt ironia, exagerarea caricaturală a unor aspecte particulare și construirea unor relații neobișnuite de aparență absurdă. Conținutul unei satire reflectă condițiile sociale ale momentului istoric și variază cu acestea în forme diverse de exprimare. Una dintre ele este genul ăsta de site-uri făcute la mișto. 

Întrebări frecvente:

Cine e în spatele site-ului?

Ovidiu Eftimie. Google it. 

De ce? 

Am văzut niște afișe electorale prin Brașov, erau atât de serioase că m-a pufnit râsul. 

Cine te plătește să scrii astea?

Nimeni, dar ai putea să încerci să fii tu ăla. Link. 

Am ceva foarte important să-ți spun, cum dau de tine?

contact at tampanews.ro